Home Szolgáltatások Babamérleg kölcsönzés

 

 

Babamérleg vásárlás vagy babamérleg kölcsönzés?

Ön is szeretné pontosan tudni, mennyit evett a baba egy szoptatás alatt? Alkalmanként vagy rendszeresen jó lenne látni, hogyan fejlődik a pici az elvárt átlaghoz képest?

Mennyi időre érdemes babamérleget kölcsönözni?

 A tapasztalat azt mutatja, hogy csecsemőmérleget csak a kicsi születése utáni első 3-4 hónapra szoktak bérelni. Egyszerűen azért, mert ennyi ideig van rá szükség. Ennek több oka van. Egyrészt pár hónap alatt az anyuka tapasztalatot szerez abban, hogy mérés nélkül is meg tudja ítélni, mennyit evett a baba egy szoptatás alatt. Másrészt ahogy fejlődik a baba, éhesen egyre türelmetlenebb szoptatás előtt, egyre többet mocorog a babamérlegen, így egyre nehezebb megmérni.
A baba fejlődését nyomon követni pedig eleinte hetente szokás, később már elegendő megmérni amikor a gyermekorvos vagy a védőnő látja a gyereket.

A megoldás a babamérleg kölcsönzés

Mindkét feladatra elegendő tehát ha néhány hónapig mérjük a babát precízen. Pár hónap miatt viszont felesleges kiadni annyi pénzt, amennyibe egy új babamérleg kerül, elég bérelni egyet.

Babamérleg kölcsönzés feltételek

Az átadás-átvétel alkalmával a babamérleg használatát bemutatjuk, a bérlő személyes adatait, a mérlegre vonatkozó adatokat és a bérleti időszakot szerződésben rögzítjük, valamint 5.000,- Ft kauciót veszünk át, amely a szerződés lejártakor egyösszegben visszaadásra kerül, amennyiben a mérleggel minden rendben van.

Babamérleg kölcsönzési díjak

Típustól függetlenül 1000 Ft/hó.

Minden megkezdett hónap egész hónapnak számít.

Babamérleg típusok

Panda digitális csecsemőmérleg 60kg-ig

Esztétikus megjelenésével illeszkedik a gyerekszoba hangulatába.
30kg terhelhetőség, 5g-os pontossággal mér.
Tára funkció
Levehető tál
Automata kikapcsolás
LCD kijelző
Kimerevítő funkció a rúgkapáló babák méréséhez
4db 1,5 V-os \"AA\" elemmel működik.

Momert digitális csecsemőmérleg 6475 20kg-ig

Digitális kétfunkciós csecsemő és gyermekmérleg súlygyarapodás kijelzéssel
6475
Kapacitás: 20 kg
Osztás: 10 g
Leírás:
Digitális mérleg csecsemők és 20 kg alatti gyermekek testsúlyának mérésére.                                                                                                                           Kettős funkció: csecsemő mérésére a tál segítségével vagy 20 kg alatti gyermek mérésére a tál nélkül.
Technikai adatok:
•Csúszásmentes felület, könnyen tisztítható, praktikus műanyag bébitál.
•Tartozék elemmel
•Érintésre működő, könnyen kezelhető kapcsolók.
•Nagyméretű kijelző
•Tárázási (TARE) funkció.

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat