István Király Patika, Veresegyház | Babamérleg kölcsönzés | István Király Patika
Home Szolgáltatások Babamérleg kölcsönzés

 

 

Babamérleg vásárlás vagy babamérleg kölcsönzés?

Ön is szeretné pontosan tudni, mennyit evett a baba egy szoptatás alatt? Alkalmanként vagy rendszeresen jó lenne látni, hogyan fejlĹ‘dik a pici az elvárt átlaghoz képest?

Mennyi idĹ‘re érdemes babamérleget kölcsönözni?

 A tapasztalat azt mutatja, hogy csecsemĹ‘mérleget csak a kicsi születése utáni elsĹ‘ 3-4 hónapra szoktak bérelni. Egyszerűen azért, mert ennyi ideig van rá szükség. Ennek több oka van. Egyrészt pár hónap alatt az anyuka tapasztalatot szerez abban, hogy mérés nélkül is meg tudja ítélni, mennyit evett a baba egy szoptatás alatt. Másrészt ahogy fejlĹ‘dik a baba, éhesen egyre türelmetlenebb szoptatás elĹ‘tt, egyre többet mocorog a babamérlegen, így egyre nehezebb megmérni.
A baba fejlĹ‘dését nyomon követni pedig eleinte hetente szokás, késĹ‘bb már elegendĹ‘ megmérni amikor a gyermekorvos vagy a védĹ‘nĹ‘ látja a gyereket.

A megoldás a babamérleg kölcsönzés

Mindkét feladatra elegendĹ‘ tehát ha néhány hónapig mérjük a babát precízen. Pár hónap miatt viszont felesleges kiadni annyi pénzt, amennyibe egy új babamérleg kerül, elég bérelni egyet.

Babamérleg kölcsönzés feltételek

Az átadás-átvétel alkalmával a babamérleg használatát bemutatjuk, a bérlĹ‘ személyes adatait, a mérlegre vonatkozó adatokat és a bérleti idĹ‘szakot szerzĹ‘désben rögzítjük, valamint 5.000,- Ft kauciót veszünk át, amely a szerzĹ‘dés lejártakor egyösszegben visszaadásra kerül, amennyiben a mérleggel minden rendben van.

Babamérleg kölcsönzési díjak

Típustól függetlenül 1000 Ft/hó.

Minden megkezdett hónap egész hónapnak számít.

Babamérleg típusok

Panda digitális csecsemĹ‘mérleg 60kg-ig

Esztétikus megjelenésével illeszkedik a gyerekszoba hangulatába.
30kg terhelhetĹ‘ség, 5g-os pontossággal mér.
Tára funkció
LevehetĹ‘ tál
Automata kikapcsolás
LCD kijelző
KimerevítĹ‘ funkció a rúgkapáló babák méréséhez
4db 1,5 V-os \"AA\" elemmel működik.

Momert digitális csecsemĹ‘mérleg 6475 20kg-ig

Digitális kétfunkciós csecsemĹ‘ és gyermekmérleg súlygyarapodás kijelzéssel
6475
Kapacitás: 20 kg
Osztás: 10 g
Leírás:
Digitális mérleg csecsemĹ‘k és 20 kg alatti gyermekek testsúlyának mérésére.                                                                                                                           KettĹ‘s funkció: csecsemĹ‘ mérésére a tál segítségével vagy 20 kg alatti gyermek mérésére a tál nélkül.
Technikai adatok:
•Csúszásmentes felület, könnyen tisztítható, praktikus műanyag bébitál.
•Tartozék elemmel
•Érintésre működĹ‘, könnyen kezelhetĹ‘ kapcsolók.
•Nagyméretű kijelzĹ‘
•Tárázási (TARE) funkció.

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat