HiPP Babysanft ápoló termékek

hipp_baby_sanft_logo.jpg 

A babák bőrének különösen gyengéd ápolásra van szüksége.

Annak érdekében, hogy az allergia kockázatát a minimumra csökkentsük, és a bőrt a lehető legkevésbé terheljük meg, a HiPP Babysanft termékek nem tartalmaznak:

- illatanyagokat
- illóolajokat
- mesterséges színezéket
- parabént
- tartósítószert
- szappant
- PEG emulgeátorokat (polietilén-glikol)
- alkoholt (etanolt)
- ásványi olajokat
- szilikon olajokat

A HiPP Babysanft termékcsaládot a tudományos bőrgyógyászati előírásoknak megfelelően klinikailag tesztelték- minden tesztelt HiPP Babysanft termék kiválóan bőrbarát és teljes mértékben alkalmas az alapvető ápolásra.

A HiPP Babysanft termékek tartalmaznak:

-értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat, melyek hasonlítanak a bőréhez és azonnal felszívódnak, ugyanakkor nem akadályozzák a bőr légzését.

- aktív hatóanyagokat – vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

- ezenkívül megújulóak, biológiailag lebomlóak, ezért környezetkímélők

A HiPP Babysanft termékek titka:

Bio mandula olaj – a természet ajándéka:

A mandula olajat már az ókorban is ismerték bőrápoló hatásáról és évszázadok óta bevált a kozmetikában.  Gazdag ásványi anyagokban és A, B és E vitamint tartalmaz. Lágy és gyengéd tulajdonságai miatt különösen előnyös a babák és gyermekek számára. A mandula olaj körülbelül 70%-ban tartalmaz olajsavat – többszörösen telítetlen zsírsavat – mely megnyugtatja az irritált bőrt, főként allergia esetén.

A mandula olaj valódi csodát tesz a száraz, kirepedezett bőrrel. Nagyon gyengéd és nem irritál. Ideális a striák kezelésére is. A bio mandula olaj különösen értékes, mivel nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, vagy káros anyagot. Ezért nem meglepő, hogy a bio mandula olaj alapvető alkotóeleme a HiPP bőrápolási termékeinek.

A HiPP által használt olajhoz a mandula Spanyolországból származik. A mandulafákat ellenőrzötten ökológiailag nevelik és művelik (az EU 834/2007/EU számú biogazdálkodási rendeletének megfelelően).

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat