Home Akciók Naturland egészségcentrum

Minőség, megbízhatóság, egészség

A NATURLAND folyamatosan keresi azon lehetőségeket, amelyekkel a fogyasztóit a legmagasabb színvonalon ki tudja szolgálni és el tudja érni. Hosszú előkészítő munka után - amelyet jelentős piackutatás előzött meg – a következő igényeket fogalmazták meg Önök, Kedves Vásárlóink:

  • A NATURLAND termékeket a hozzám legközelebbi gyógyszertárban, fitotékában szeretném megvásárolni!
  • A termékek alkalmazásáról megbízható és segítőkész szakemberektől személyesen szeretnék tájékoztatást kapni!
  • Szeretnék olyan kedvezményekben részesülni a gyógyszertárban, fitotékában, mint például az internetes vásárlás esetén!
  • Ha döntök a termék megvásárlásáról, azt azonnal szeretném megkapni és használni!

Természetesen tudtuk, hogy ezt a NATURLAND egyedül nem tudja megvalósítani, ezért segítségül hívtuk a gyógyszertárakat, gyógynövényszaküzleteket, fitotékákat. Kezdeményezésünk nem várt sikerrel járt! Öröm számunkra, hogy a mai napig 738 partnerünk csatlakozott hozzánk. Partnereink - megértve és elfogadva a vásárlói igényeket – készek arra, hogy mindenben az Önök rendelkezésére álljanak. Kezdeményezésünknek a NATURLAND Egészségcentrum nevet adtuk. Büszkék vagyunk, hogy az Önök gyógyszerészei, gyógynövény szakemberei vállalták ennek használatát. Köszönjük nekik is!

Keresse az Egészségmagazinunkban, a szórólapokon, plakátokon az akciós NATURLAND termék vásárlási lehetőségeket!

AKTUÁLIS AKCIÓS TERMÉKEK: 2014. MÁRCIUS-ÁPRILIS

NATURLAND TERMÉKJEGY AKCIÓ- NYOMTATHATÓ KUPONOK

 

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat