Home Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat

A www.istvankiralypatika.hu domainen elérhető weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne használja weboldalunkat!
www.istvankiralypatika.hu minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a www.istvankiralypatika.hu sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A www.istvankiralypatika.hu nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.
A www.istvankiralypatika.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A jogtulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
A www.istvankiralypatika.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
A www.istvankiralypatika.hu nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.
A www.istvankiralypatika.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ-továbbítási késedelemből, számítógépes programból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.istvankiralypatika.hu weboldaláról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a jogtulajdonos nem vállal felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy ismerje meg adott oldalt megjelentető szervezet Jogi Nyilatkozatát.
Az oldalon található más cégek logói azok szellemi tulajdonjogát és védjegyét képezik. Felhasználásuk csak és kizárólag ezen szervezetek írásos engedélyével lehetséges!
A www.istvankiralypatika.hu weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak.
 A www.istvankiralypatika.hu weboldalról szerzett értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A www.istvankiralypatika.hu fenntarja a jogot, hogy a www.istvankiralypatika.hu weboldal Jogi Nyilatkozatát bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosítsa.
Felhívjuk a figyelmét, hogy ezen Jogi Nyilatkozatban részletezett feltételektől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát és gyógyszerészét!

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat