Home Termékcsaládok Bioderma Hajas fejbőr
Termékcsaládok

HiPP babasampon a könnyen kifésülhető hajért 200 mlBővebben...

 

A HiPP Babysanft sampon nem csípi a szemet és nem okoz csomókat a hajban. Kifejezetten az érzékeny gyermekhajra lett kifejlesztve. A természetes ápolóanyagok megvédik az érzékeny fejbőrt a kiszáradástól. Különösen gyengéden tisztítja és ápolja a hajat. Ideális az érzékeny fejbőrű felnőttek számára is. PH bőrsemleges. Természetes bio mandula kivonattal.

 
HiPP fürdetőkrém 200 ml PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Eszter   
2013. november 15. péntek, 07:04

HiPP fürdetőkrém 200 mlBővebben...

 

 

      A HiPP fürdetőkrém kíméletesen tisztít és ápol. Ideális az érzékeny baba- és a felnőtt bőrnek is: a bio mandulaolaj intenzíven táplálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. Az érezhetően babapuhaságú bőrért.

 

 

 

Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 22:41
 

HiPP habfürdő buborékfújóval

200 mlBővebben...

 

A buborékfújó fürdetővel nem csak fürdeni lehet, hanem szappanbuborékokat is lehet csinálni. Így az 1 évesnél idősebb gyermekek számára a fürdés egyben remek szórakozás is. 

 

 

 

HiPP ápoló fürdető 350 mlBővebben...
 
 
 
Természetes bio mandula kivonatot tartalmaz és rendkívül bőrbarát. Kíméletesen tisztít és megőrzi a bőr érzékeny természetes savköpenyét. Nem irritálja a szemet. PH bőrsemleges, szappanmentes.


 
Avent PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Eszter   
2013. április 04. csütörtök, 06:34

 

Módosítás dátuma: 2013. május 01. szerda, 12:13
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat