István Király Patika, Veresegyház | Termékcsaládok | István Király Patika
Home Termékcsaládok Bioderma Pigmentációs zavarok
Termékcsaládok
Uriage PDF Nyomtatás E-mail
ĂŤrta: Eszter   
2015. április 27. hétfő, 14:30

Az Uriage francia dermokozmetikai márka termékei egy különleges termálvízen alapulnak. Az Uriage termálvíz az Alpok mélyén ered és a forrásig hosszú utat tesz meg, melynek során - a természet jótékony hatása eredményeképpen - a bĹ‘rgyógyászatban alkalmazott termálvizek között a legmagasabb arányban tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket (11 000 mg/l).  Az Uriage márka világszerte több mint 70 országban van jelen.

 Történelem

Az Uriage termálvíz története ókori római katonákkal kezdĹ‘dött. Miután a Gallok inváziója után átkeltek az Alpokon, megpihentek a Belledone hegytömb lábánál. Észrevették, hogy a közeli forrás vizében fürdĹ‘zĹ‘ társaik sebei gyorsabban begyógyultak. A forrás közelében megtalált római kori romok a tanúi ennek az évezredes fürdĹ‘zési hagyománynak.

200 éves bĹ‘rgyógyászati termál központ

1823-ban a római kori fürdĹ‘k helyén egy Termál Központ épült, melyet 1877-ben a francia orvosi kamara is elismert.

Az Uriage Termál Központban máig olyan gyulladásos bĹ‘rbetegségeket kezelnek az Uriage termálvíz segítségével, mint például atópiás dermatitisz, ekcéma, száraz bĹ‘r, pszoriázis. De reumás és fül-orr-gégészeti panaszoknál is sikerrel alkalmazzák a termálvizet.

20 éve a bĹ‘rgyógyászati kutatás élvonalában

A kutatócsoportok összehangolt munkájának köszönhetĹ‘en az Uriage Laboratóriumban a legmagasabb színvonalú bĹ‘rgyógyászati termékeket fejlesztik ki. Az összes termékben felhasználják az Uriage termálvizet, és emellett olyan aktív összetevĹ‘ket alkalmaznak, amelyek jól toleráltak és rendkívül hatékonyak.

A gyártás és csomagolás Uriage-Les-Bainsben történik, közvetlenül a forrás mellett, hogy megĹ‘rizzék a víz tisztaságát és a természetes ásványi anyagok gazdagságát. A gyógyszeripar szigorú szabályai szerint készülĹ‘ termékek gyártási folyamata teljesen nyomon követhetĹ‘ és ellenĹ‘rzött.


További információk: http://dermocosmetix.wix.com/uriage

BĹ‘vebben...

Módosítás dátuma: 2015. május 26. kedd, 23:05
 

BĹ‘vebben...

 
HiPP bébiételek PDF Nyomtatás E-mail
ĂŤrta: Eszter   
2013. november 16. szombat, 17:30

BĹ‘vebben...

Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 21:55
 
Hipp Babysanft termékekről PDF Nyomtatás E-mail
ĂŤrta: Eszter   
2013. november 16. szombat, 13:00

HiPP Babysanft ápoló termékek

BĹ‘vebben... 

A babák bĹ‘rének különösen gyengéd ápolásra van szüksége.

Annak érdekében, hogy az allergia kockázatát a minimumra csökkentsük, és a bĹ‘rt a lehetĹ‘ legkevésbé terheljük meg, a HiPP Babysanft termékek nem tartalmaznak:

- illatanyagokat
- illóolajokat
- mesterséges színezéket
- parabént
- tartósítószert
- szappant
- PEG emulgeátorokat (polietilén-glikol)
- alkoholt (etanolt)
- ásványi olajokat
- szilikon olajokat

A HiPP Babysanft termékcsaládot a tudományos bĹ‘rgyógyászati elĹ‘írásoknak megfelelĹ‘en klinikailag tesztelték- minden tesztelt HiPP Babysanft termék kiválóan bĹ‘rbarát és teljes mértékben alkalmas az alapvetĹ‘ ápolásra.

A HiPP Babysanft termékek tartalmaznak:

-értékes, többszörösen telítetlen zsírsavakat, melyek hasonlítanak a bĹ‘réhez és azonnal felszívódnak, ugyanakkor nem akadályozzák a bĹ‘r légzését.

- aktív hatóanyagokat – vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

- ezenkívül megújulóak, biológiailag lebomlóak, ezért környezetkímélĹ‘k

A HiPP Babysanft termékek titka:

Bio mandula olaj – a természet ajándéka:

A mandula olajat már az ókorban is ismerték bĹ‘rápoló hatásáról és évszázadok óta bevált a kozmetikában.  Gazdag ásványi anyagokban és A, B és E vitamint tartalmaz. Lágy és gyengéd tulajdonságai miatt különösen elĹ‘nyös a babák és gyermekek számára. A mandula olaj körülbelül 70%-ban tartalmaz olajsavat – többszörösen telítetlen zsírsavat – mely megnyugtatja az irritált bĹ‘rt, fĹ‘ként allergia esetén.

A mandula olaj valódi csodát tesz a száraz, kirepedezett bĹ‘rrel. Nagyon gyengéd és nem irritál. Ideális a striák kezelésére is. A bio mandula olaj különösen értékes, mivel nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, vagy káros anyagot. Ezért nem meglepĹ‘, hogy a bio mandula olaj alapvetĹ‘ alkotóeleme a HiPP bĹ‘rápolási termékeinek.

A HiPP által használt olajhoz a mandula Spanyolországból származik. A mandulafákat ellenĹ‘rzötten ökológiailag nevelik és művelik (az EU 834/2007/EU számú biogazdálkodási rendeletének megfelelĹ‘en).

Módosítás dátuma: 2014. március 11. kedd, 21:57
 

HiPP védĹ‘krém panthenollal és cink-oxiddal 75 mlBĹ‘vebben...

 
Nagyon magas cink tartalmának 25%) köszönhetĹ‘en fertĹ‘tlenítĹ‘ és gyulladáscsökkentĹ‘ hatású.

Ezenkívül 5 % panthenolt is tartalmaz.

Állaga a  hidrofil O/V emulzió formula miatt különösen könnyű és nem zsíros, ráadásul a hidrofil krém lehetĹ‘vé teszi a bĹ‘r legjobb légzését.
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat