István Király Patika, Veresegyház | Homeopátia | István Király Patika
Home Homeopátia
Homeopátia

Bilka homeopátiás grapefruit ízű fogkrém

Egy új természetes összetevĹ‘ket tartalmazó fogkrém, ami speciálisan homeopátiás kezelésben részesülĹ‘k számára lett kifejlesztve. Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot, mely anyagok akadályozhatják a homeopátiás kezelést. Ez a fogkrém ideális a mentolallergiában szenvedĹ‘k részére. Nem tartalmaz szintetikus édesítĹ‘szereket és színezĹ‘ anyagokat. Xilit-et, természetes növényi anyagot tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkĹ‘képzĹ‘dést.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen Bilka Homeopathy szájvízzel.

 

Bilka homeopátiás citrom ízű fehérítĹ‘ hatású fogkrém

Természetes fehérítĹ‘ hatású fogápolási termék, amely a homeopátiás kezelésben részesülĹ‘k számára lett kifejlesztve és azoknak, akik allergiások a mentolra. Ez a fogkrém természetes anyagokból készült, nem tartalmaz szintetikus édesítĹ‘szereket és színezĹ‘ anyagokat. Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot! Citromhéjkivonatot és szódabikarbónát tartalmaz, amelyek fehérítĹ‘ és tisztító hatást fejtenek ki a fogzománcra. Xilit-et, természetes növényi anyagot tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkĹ‘képzĹ‘dést.

Naponta töbször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig. A jobb eredmény érdekében fogmosás után öblögessen Bilka Homeopathy szájvízzel.

 

Bilka organikus gyermekfogkrém mandarin 2+

Speciális gyengéd ápolás a gyermekek érzékeny fogaira – az egészséges és erĹ‘s fogakért.

Gyengéd és ízletes, természetes összetevĹ‘kkel!

Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot, Szacharint, Nátrium-lauril-sulfatot és mentes a gyermek egészségét károsító tartósítószerektĹ‘l és szinezékektĹ‘l.

Homeopátiás kezelések alatt különösen ajánlott.

Xilitet 13%-ban tartalmaz, amely megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

 

Bilka natúr gyermekfogkrém málna ízesítéssel 6+

Speciális gyengéd ápolás a gyermekek érzékeny fogaira  - az egészséges és erĹ‘s fogakért!

Gyengéd és ízletes, természetes összetevĹ‘kkel!

Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot, szacharint, parabeneket és mentes a gyermek egészségét károsító tartósítószerektĹ‘l és szinezékektĹ‘l.

Körömvirág, bűbájdió és utifű kombinált kivonatát tartalmazza, amely megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

Homeopátiás kezelések alatt különösen ajánlott.

 

Bilka homeopátiás szájvíz grapefruit ízesítéssel

Alkoholmentes! Cukormentes! Kiválóan alkalmas homeopátiás kezelésben részesülĹ‘k számára! Javasolt allergiások ( Mentol-és egyéb allergia ) és azok számára, akik irritáló anyagok nélküli, természetes szájápolásra vágynak! Felfrissíti a leheletet, fertĹ‘tlenítĹ‘ hatású! Nem tartalmaz Mentolt és Fluoridot. Nem tartalmaz szintetikus édesítĹ‘szereket. Grapefruithéj- és szömörcekivonatot tartalmaz, amelyek antibakteriális hatással vannak a szájflórára. Természetes növényi anyagot Xilitet tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megneheziti a fogkĹ‘képzĹ‘dést.

Használati javaslat: naponta fogmosás után 1/4 kupaknyi szájvízzel öblögessen 5-10 másodpercig aztán köpje ki. Érzékenyebb szájüregnél hígítva is alkalmazható. Ne nyelje le!

 


A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat