Philips AVENT

 

 

A terhesség és a szülővé válás izgalmas és kihívásokkal teli időszak, amikor jó tudni, hogy hozzáértő tanácsokra számíthat a baba gondozásával kapcsolatban. Az AVENT vállalat 1984 óta tervez és gyárt különféle, a természet által ihletett termékeket, amelyeket kiterjedt kutatások és klinikai tesztek eredményeképpen fejlesztett ki. Most a Philips-csoport tagjaként, az új Philips AVENT további innovatív megoldások bevezetését tervezi, amelyek egyszerűbbé teszik a csecsemő táplálását, valamint a baba egészségéről és biztonságáról való gondoskodást.

A Philips AVENT kiváló minőségű termékeit gyermeke igénye szerint alkottuk meg, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük Önöknek ezt a csodálatos időszakot. Szakemberek és édesanyák bevonásával végzett kutatások és klinikai tesztek segítségével tervezzük és gyártjuk termékeinket, a növekvő baba igényeihez illeszkedve.

A Philips AVENT termékei támogatják Önt a meghozott döntésében, legyen az a szoptatás, a cumisüveges táplálás vagy a kettő kombinációja. Ahogy gyermeke növekszik, a termékeink variálható kialakítása révén azok hozzáigazíthatók a kisbabája változó igényeihez. Segítségére leszünk ezalatt az izgalmas és csodálatos időszakban - a várandósságtól egészen a játszótérig!

forrás


Nézze át katalógusunkat, az árakról érdeklődjön gyógyszertárunkban vagy nézze meg hamarosan működő webshopunkban!

Avent katalógus

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat