Home Termékcsaládok Bioderma Száraz bőr Atoderm mosakodó gél 500ml

Atoderm mosakodó gél 500ml

 

Hatásmechanizmus

A tisztító aktív összetevőinek köszönhetően az Atoderm mosakodó gél megszünteti a mikro-organizmusok elszaporodását és a bőr szárazságáért felelős irritatív tényezőket.

 Az olajokban gazdag, szappanmentes tisztító bázis, a fiziológiai pH, valamint a tartósítószer és illatanyag-mentes összetétel megóvja a bőr szerkezetét, és optimális toleráltságot biztosít.

 

Felhasználási javaslat

A nedves bőr felületre vigye fel az Atoderm mosakodó gélt. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Gyengéden törölje szárazra.

Naponta egyszer vagy kétszer használja az Atoderm mosakodó  gél-t.

Az Atoderm mosakodó gél használata után tápláló, nagyon száraz bőrre ajánlott krémmel (Atoderm PP or Atoderm PO cink-kel) kenje be bőrét.

 

Tulajdonságok és összetevők

Tulajdonságok

Illatanyag-mentes összetétel.

Tartósító- és színezőanyagot nem tartalmaz.

500 ml-es pumpás műanyag flakon.

 

Összetevők

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat