Home Termékcsaládok Bioderma Érzékeny bőr Sensibio H2O micellás arclemosó oldat 250/500ml

Sensibio H2O micellás arctisztító és sminkeltávolító 250ml/500ml

 

Hatásmechanizmus

Egy élvonalbeli újítás során a BIODERMA megalkotta a micella-oldatot. Különösen érzékeny, száraz-normál bőrre lett kikísérletezve a Sensibio H2O micella-oldatot, amely gyengéden tisztítja bőrét és a szem környékét. Eltávolítja a vízálló make-up-ot.

A micellák hatékonyan magukba olvasztják a szennyeződéseket, mialatt fenntartják a bőr egyensúlyát (szappan-mentes, fiziológiai pH).

A nyugtató és pórustisztító aktív összetevők megakadályozzák az irritációt a tisztítás során.

A Sensibio H2O kíváló bőr- és szemkörnyéki arclemosó (szemészeti felügyelet alatt tesztelt).

 

Felhasználási javaslat

A Sensibio H2O ultra-gyengéd tisztító összetétel.

Itasson át egy vattakorongot Sensibio H2O-val  és tisztítsa meg az arcot és a szem környékét és/ vagy távolítsa el a make-up-ot. Addig ismételje az alkalmazást, amíg a vattakorong tiszta nem marad.

A Sensibio H2O nem igényel dörzsölést, de fontos, hogy megszárítsuk a bőrt. Gyengéden törölje meg bőrét egy pamut törölközővel.

Használja a Sensibio H2O-t naponta, reggel és este.

 

Tulajdonságok és összetevők

Tulajdonságok

Illatanyag-mentes formula.

Alkohol-mentes. Nem tartalmaz phenoxyethanolt.

250 és 500ml-es kiszerelés.

 

Összetevők

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat