Home Termékcsaládok Bioderma Napozás Photoderm max krem arcra 40ml

Photoderm Max krém arcra 40ml

 

MAXimális fényvédelem a napérzékeny bőrre, nagyon világos, szeplős bőrre és a rendkívül erős napsugárzásnak kitett bőrre (trópusok, hegyek…)

 

Hatásmechanizmus

A Photoderm MAX krém azonnali és homogén védelmet biztosít UVA és UVB sugarak ellen. Az UVA védelme megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és a napérzékenység tüneteinek kialakulását.

A MAXimális UVB védelme hatékonyan óvja a bőrt a leégéstől, s ez által a napsugárzás hosszabbtávú lehetséges ártalmaitól. A szabadalmaztatott Cellular BIOprotection® közvetlenül megvédi a sejteket az UV sugárzás káros hatásaitól, stimulálja a bőr természetes védekező reakcióit és megóvja a DNS-ét.

A Photoderm MAX krém selymes, ultra-könnyű “New sensation” állaga komfortérzetet és rendkívüli puhaságot kölcsönöz a bőrnek. Használatkor átlátszó, nem zsíros védőréteget képez. Nagyon könnyen kenhető.

A Photoderm MAX krém nem komedóképző és vízálló.

Az illatanyag-mentes Photoderm MAX krém kíváló toleranciát biztosít.

 

Felhasználási javaslat

Az alaposan megszárított bőrre egyenletesen vigye fel a Photoderm MAX krém-et.

A maximális védelem fenntartása érdekében kétóránként ismételje a Photoderm MAX krém használatát, vagy ha a nap folyamán ledörzsölte.

 

 

 

Forrás: bioderma.hu

 

 

 

 

 
A honlapon olvasható gyógyszerekkel kapcsolatos információk nem helyettesíthetik a megfelelő szakember megkeresésének szükségességét betegség fennállása esetén!
Jogi nyilatkozat